1 septembrie – Ziua Cunoştinţelor

01.09.2019
CMVEABratuseni

În fiecare toamnă, când natura se împodobeşte cu frunziş  multicolor, iar păsările se rotesc pe cer, Colegiul de Zootehnie și Medicină Veterinară e pregătit să-şi întâmpine elevii care vin cu noi speranţe, perspective, cu un surplus de energie creatoare şi cu intenţia de a cuceri noi înălţimi.

În fiecare an de Ziua Cunoștințelor  sîntem onorați cu prezența unor oaspeți deosebiți care știu să ne aprecieze meritele. În acest an alături de noi a fost ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, dl Bumacov Vasile.

Ziua cunoștințelor unește generații, pentru că niciodată nu ne oprim ca să nu învățăm. Sîntem convinşi că sunetul clopoţelului pentru noul an de studiu 2014-2015 va vesti un an cu succese şi rezultate foarte bune la învăţătură, care vor face ca numele colegiului nostru să devină cunoscut. Tuturor mult succes în noul an de studiu!

Vă dorim un an uşor, plin de roade intelectuale, curaj şi responsabilitate. Sperăm ca fiecare zi ce va urma să fie o nouă treaptă în dezvoltarea armonioasă a tinerilor studioşi.